Over ons

LicensePro is in 2015 gestart in Nederland. Inmiddels zijn we vertegenwoordigd in een aantal Europese landen en het Verenigd Koninkrijk.
In de volgende landen kunt u al gebruik maken van onze diensten: Nederland, België, Spanje, UK, Polen, Frankrijk. Zweden, Roemenie, Bulgarije, Zweden en Tsjechië.

HOOFDKANTOOR

Neterland

Het Europese hoofdkantoor en onze lokale vestigingen zijn gevestigd in Nederland. In Nederland zijn we een gevestigde naam, voor gebruikers en resellers.

FRANCHISE

1e franchsier in Spanje

De eerste franchise opende in 2019 in Barcelona, ​​Spanje. Na Spanje hebben ook Engeland, België en anderen zich bij onze formule aangesloten.
Op dit moment zijn twee van onze medewerkers verantwoordelijk voor het dagelijks aantrekken van nieuwe franchisenemers voor de andere Europese landen.

ONZE S.B.U.’S

Strategic Business Units

Wij leveren maatwerk binnen het budget en de wettelijke mogelijkheden. Voor zowel on-premise als (hybride) Cloud Solutions.
LicensePro is uw Europese partner.

Word lid van de LicencePro-franchise

Voor een aantal Europese landen zijn we nog op zoek naar vertegenwoordiging. Wellicht bent u hiervoor kandidaat, of kent u de juiste persoon of het juiste bedrijf. Laat van je horen!