Onze Franchise-formule

De LicentiePro-formule biedt Microsoft Licensing Solutions, die legaal zijn en de kosten verlagen. Wij bieden onze diensten rechtstreeks aan de gebruikers en via de resellerkanalen aan. Hieronder vindt u 9 punten waarop wij uw onderneming kunnen ondersteunen

 • BEWEZEN

  Onze formule en dienstverlening hebben de afgelopen jaren hun succes bewezen. Een breed scala aan oplossingen, auditproof, budgetvriendelijk en met aantrekkelijke marges!
  De mogelijkheden die wij bieden zijn win-win voor alle betrokken partijen.

  EU TEAM

  Wij beschikken over een team van (Microsoft) Professionals die u ondersteunen. Dit doen wij met ons vakgebied, onze ervaring, website, ondersteuning enzovoort.
  Wij hebben een formule die uw succes garandeert!

  GARANTIE

  De geleverde diensten en/of licenties kunnen altijd een audit met succes doorlopen. Dat is een gegarandeerd feit!
 • WEBSITE

  Wij hebben de URL’s voor de verschillende landen geregistreerd. De domeinen kunnen qua spelling per land verschillen en soms gebruiken wij de lokale naam.

  SPIN-OFF

  Door gebruik te maken van onze formule is het mogelijk om binnen afzienbare tijd omzet en daarmee inkomsten te genereren.

  PROCEDURES

  Omdat wij alle processen kennen en hebben uitgewerkt, kunnen deze eenvoudig worden aangepast aan de standaard van een nieuwe regio.
 • S.B.U.'s

  We onderscheiden verschillende bedrijfsonderdelen: aankoop van overtollige licenties, verkoop van (gebruikte) volumelicenties, aanbieden van (hybride) Cloud- en SAM-diensten.

  RECYCLING

  De gebruikte licenties zijn, zoals de naam al doet vermoeden, al eerder gebruikt. Door licenties te hergebruiken faciliteren wij hergebruik en daarmee duurzaamheid.

  FINANCIEEL

  Door samen te werken met sterke Europese partners is het direct mogelijk om op te schalen en ook te concurreren met grote orders.

Kom nu in actie!

Wij werken graag met u samen.

Neem contact op met onze FRANCHISE MANAGER

Sharing is caring

Sharing our websites, saves money!
LicencePro Think outside the box logo
apartmentsuntrashenvelopeusersstorechart-barsearththumbs-uplist