Over ons

LicentiePro is in 2015 in Nederland opgericht. Nu zijn we vertegenwoordigd in een aantal Europese landen en Groot-Brittannië.

In de volgende landen kunt u al gebruik maken van onze diensten: Nederland, België, Spanje, Groot-Brittannië, Polen, Bulgarije, Romenië en Tsjechië.
OPGERICHT

Nederland

Het Europese hoofdkantoor en onze lokale vestigingen zijn gevestigd in Nederland. In Nederland zijn wij een gevestigde naam, zowel voor gebruikers als resellers.
FRANCHISE

Begonnen in Spanje

In 2019 werd de eerste franchise geopend in Barcelona, Spanje. Nadat ook Spanje, Engeland, België en anderen zich bij onze formule hebben aangesloten.

Momenteel zijn twee van onze medewerkers dagelijks verantwoordelijk voor het aantrekken van nieuwe franchisenemers voor de overige Europese landen.
ONZE S.B.U.

Strategic Business Units

Wij leveren maatwerk binnen het budget en de wettelijke mogelijkheden. Zowel voor on-premise als (hybride) Cloud Solutions.

LicensePro is uw Europese partner.
Toekomst

2024 is nu!

In 2024 hebben we een aantal doelstellingen die we willen bereiken. Inclusief de ontwikkeling van onze dienstverlening, de franchise en onze Europese dekking.

Sluit u aan bij de LicensePro-franchise

Voor een aantal Europese landen zijn wij nog op zoek naar vertegenwoordiging. Wellicht bent u hiervoor een kandidaat, of kent u de juiste persoon of bedrijf. Laat je horen!
Sluit je aan

Sharing is caring

Sharing our websites, saves money!
LicencePro Think outside the box logo
envelope